Nu kör vi!

Da har jeg kommet igang igjen med så og si vanlig trening. Jeg kjenner at jeg har hatt noe opphold i systematisk trening, så jeg må nok jobbe inn igjen et lite heng der.
Kroppen fungerer greit; jeg kjenner litt smerter i ankelen, men ikke så ille at jeg ikke får trent. Jeg iser ned med isgel og holder foten høyt etter de verste treningsøktene.
Ellers har jeg også vært igjennom nesten to uker med kink i nakken! Ikke alle takler sofa og OL på nettene like godt, haha!

Forrige uke gikk jeg til innkjøp av nye løpesko. Et par snasne Altra One 2.5. Og duverden så deilige de er! Jeg har prøvd de et par ganger på mølla nå, og de er jo som skapt for meg! Sitter veldig godt på foten, tåboksen er perfekt til min brede forfot og de er litt mer dempet enn det forrige paret  jeg kjøpte (Topo ST-2). Og jeg har nesten avgjort at dette blir mine følgesvenner rundtomkring i Rotterdams gater i april.


Altra One 2.5 er mine nye bestevenner.

I går skulle jeg ha en intervalløkt, 6x6min igjen. Jeg pleier å løpe med 4% stigning, og 2min pause. Så jeg gikk ut veldig (for!) offensivt i går, med 12.0km/h. Planen var å holde samme tempo på alle seks dragene.
Memo to self: Ikke spis biffsnadder en time før intervalldrag. Etter fire drag måtte jeg bare kaste inn håndkle og levere tilbake middagen… Jeg var oppe i 196 i puls og tok meg nok vann over hodet med det åpningstempoet.

Fra neste uke skal jeg ta med økter fra Kondis sitt treningsprogram, og gleder meg til å kunne følge opprinnelig plan igjen!

Følg meg gjerne på STRAVA:
Strava

En tanke om “Nu kör vi!

  1. DixonColt

    I needed to thank you for this excellent read!!
    I absolutely loved every bit of it. I have got you saved as a favorite to check out new
    things you

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.