2018 – en frisk start

Etter å ha fullført en runstreak i desember, som ga en fantastisk følelse av både mestring, treningsglede og sportslig fremskritt, så kom 2018 gitt…

At en runstreak faktisk skulle være vanskelig å avslutte hadde jeg ikke trodd. Men jeg måtte jobbe hardt for å holde meg i ro 1.januar. Alt i meg hadde ekstremt lyst til å ha på løpeskoa og ta en løpetur, men jeg vet at jeg hadde kommet til å slite ut meg selv (og de rundt meg) om jeg skulle holdt på med runstreak i det uendelig. Så da var det bare å bryte mønsteret, rått og brutalt.

I ukene som fulgte kunne jeg høste frukter av desember-løpingen. Jeg kjente at jeg var i god form, beina var lette og treningsmotivasjonen var på topp. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde klart å holde meg skadefri, frisk og fortsatt like motivert for å ta på meg løpeskoa opptil flere ganger i uka. Jeg sammenlignet økter fra i fjor på samme tid, og kunne konstatere at formen var atskillig bedre. Jeg løp både fortere, lengre og oftere. Herlig følelse!

Ei morsom økt som er verdt å nevne er løpeteknikk-kurs med Vebjørn Rodal i Ranheimshallen 8.januar.
Bodil, Arild og jeg møtte ham her for å kickstarte maratonprosjektet vårt, med teknikktips fra en tidligere OL-vinner (og for min del også kollega).
Bilder og mer utfyllende info fra denne økta kan leses i Kondis,-bladet som kommer ut 7.mars. Stay tuned – stay fit!


Rodal og meg. Rødlett og svett etter å ha blitt pisket rundt, runde på runde, på jakten etter et bedre løpesteg.


Etter løpinga fikk jeg tips til gode løpsspesfikke styrkeøvelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.