Ei uke med tunge bein

Da var nok ei uke over, og denne uka har jeg som overskrifta sier hatt tunge bein. Jeg har også følt meg sliten i kroppen og har kjent på at det er litt slitsomt med runstreak i julestria… Men jeg har ikke bukket under, og har fullført hver dag, med varierende innstilling.

Slik ble uka:
Mandag: 4,2km som transport til og fra butikken
Tirsdag: 6x6min intervalløkt på mølla (min favorittintervalløkt!)
Onsdag: 10,2km løping på måfå i lokalområdet, rolig
Torsdag: Coopertest! (12min løpstest), 3,15km
Fredag: 5km, variert tempo
Lørdag: 15km ganske hurtig
Søndag: 20min på mølla, 4,2km


Disse beina har nettopp fullført 6x6min intervalløkt på mølla.

Det ble cirka 55 km denne uka, ingen langtur. Men jeg hadde rett og slett ikke bein til det.
Det skal også sies at jeg var på middag og byen med gode kollegaer på fredag, så derfor litt kort økt fredag (tidsnød), og ingen langøkt som planlagt lørdag (eller søndag).

Været her i Trøndelag innbyr ikke alltid til trening, og denne uka har det vært kaldt. Det er egentlig greit det, men nå kom mildværet og sørpa. Det er IKKE gøy å løpe i.
MEN, i mars kan det være så mye sørpe og drittvær at man ikke ser ut stuevinduet, for da skal jeg til Portugal på løpeuke med Kondis! Herregud jeg gleder meg! Når jeg nå ser ut vinduet, på slaps og regn, så lukker jeg øynene og drømmer meg fremover i tid, til Kristian og jeg kan stå opp med solgløtt igjennom gardinene, og hive på oss klærne for å rekke morgenjogg før frokost, nyte hotellfrokost hver dag, delta på styrkeøkter, fjelløkt, intervalløkter og mye mye mer..! Det er det nærmeste man kommer å føle seg som toppidrettsutøver!
Vi deltok på samme turen for to år siden, og stiftet mange hyggelige bekjentskaper der. Det blir gøy å dra på tur med samme gjengen igjen, og ikke minst virkelig booste formen før Rotterdam Marathon 8.april!

Forrige gang vi var der vant jeg Instagram-konkurransen (alle som postet bilder med #springtimemontegordo den uken deltok i konkurransen), med et hoppebilde fra stranden. Sjekk ut bildet på Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.