Prosjekt sub 4.00 i Kondis-regi

I helgen fikk jeg besøk av Marianne Røhme fra Kondis, samt de to andre deltakerne, Arild og Bodil i «Prosjekt Maraton», som starter opp over nyttår. Hun intervjuet oss for en presentasjon og tok bilder. Følg med, følg med!

De andre deltakerne:

Arild (i blått) er en kollega av meg fra Telenor, som jeg fikk lirket med på prosjektet, til å være deltakeren som skal bryne seg på sub 3.00. Han sikter seg inn på Berlin Marathon. Dette synes jeg er utrolig tøft, spesielt med tanke på at han ikke har løpt helmaraton før. Jeg heier på deg, Arild!

Bodil (i grønt) har jeg møtt igjennom mitt styreverv i Kondis. Hun har vært lenge i «Kondis-menigheten» og sitter nå som nestleder. Hun bor bare et par steinkast unna meg, så jeg håper vi får til noen turer sammen. Hun skal i likhet med Arild debutere i maraton igjennom dette prosjektet, så det blir spennende å se hvordan dette går. Målet hennes er sub 5.00. Jeg har virkelig trua på deg, og skal hjelpe deg med det jeg kan bidra med!

Les mer, og følg med videre i Kondis: https://www.kondis.no/tre-loepere-med-ulike-maratonmaal.6063940-127694.html

Se forøvrig HER om du ønsker å melde deg inn og benytte deg av min ambassadørkode som gir deg 100kr i rabatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.