Early Birds desember og runstreak

Jeg har bestemt meg for å løpe hver dag i desember, frem til og med julaften – en såkalt runstreak!

Det hele kickstartet 1.desember kl.6.30 på Trondheim Torg. Early Birds går av stabelen første fredag i måneden, desember intet unntak.
Denne gangen var Eva med også, og med litt mer planlegging av logistikk enn sist, så rakk jeg både å finne Hilde før start og å få med meg «den offisielle starten».
En hyggelig løpetur langs Nidelva, ned til Nidarøhallen (Trondheim Spektrum), og tilbake. Det ble nøyaktig 5km. Jeg løp sammen med Eva. Hilde skulle dra på litt ekstra, så hun bare løp avgårde. Men vi møttes til gløgg og pepperkaker etterpå.


Eva, meg og Hilde før start – med fine nye Early Birds-buffer.

Nå har det gått en uke av desember, og jeg bestemte meg egentlig litt sånn på impuls i helga, at jeg ville forsøke meg på en runstreak frem til julaften. For meg er reglene enkle, løpe minst 3 km hver dag, til og med 24.desember.
Jeg har til nå i desember logget 69 km på en uke, så dette ligger an til all time high når det gjelder antall kilometer på en måned. Month to beat er i så fall mai-måned med 185 km. Vi får se hvordan det går..!

Mange av øktene blir på mølle, og da liker jeg godt å dra på 3T Rosten. Jeg har ingen problemer med å løpe lenge og langt på mølle, og synes sjelden det blir kjedelig. Jeg elsker tall, og det å se tallene foran meg mens jeg løper, hvor for, hvor lenge, og multiplisere i hodet «hvis jeg løper så fort, så lenge, da får jeg en snitthastighet på…osv…». Det mest utmattende er kanskje selve tenkinga mi. Så enkelte ganger må jeg bare tvinge meg selv fra å se på tallene, og rett og slett fjerne dem fra skjermen. Hehe, litt over middels interessert i tall, jeg.


To mil tilbakelagt på 3T Rosten, 3.desember.

Jeg har fått litt murringer bak venstre legg, vet ikke helt hva det er enda. Kristian knar og knar på den etter løpeøktene mine og jeg merker litt bedring. Får satse på at det bare er noe forbigående, for jeg har ikke tenkt å få skader midt i en runstreak, det hadde vært for dumt altså!

29 tanker om “Early Birds desember og runstreak

 1. M88

  Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really loved browsing your blog posts. In any case I will be subscribing in your rss feed and I hope you write once more soon!

  Svar
 2. M88

  You can definitely see your enthusiasm within the work you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.

  Svar
 3. M88

  I have learn several excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you put to make any such wonderful informative website.

  Svar
 4. watch free movies online

  I definitely wanted to post a quick remark to appreciate you for some of the stunning hints you are sharing at this website. My long internet research has now been paid with incredibly good points to share with my pals. I would say that most of us visitors are undoubtedly fortunate to dwell in a decent network with very many marvellous professionals with useful plans. I feel really blessed to have come across your site and look forward to plenty of more fun moments reading here. Thanks again for a lot of things.

  Svar
 5. local business directory site

  Thanks for your useful article. Other thing is that mesothelioma cancer is generally due to the inhalation of materials from asbestos fiber, which is a extremely dangerous material. It can be commonly noticed among personnel in the building industry who definitely have long contact with asbestos. It can be caused by residing in asbestos insulated buildings for a long period of time, Your age plays a huge role, and some consumers are more vulnerable towards the risk than others.

  Svar
 6. suchmaschinenoptimierung düsseldorf

  A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a little bit evaluation on this. And he in truth purchased me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading more on this topic. If attainable, as you grow to be expertise, would you mind updating your blog with more details? It’s extremely useful for me. Large thumb up for this blog publish!

  Svar
 7. elvis impersonator

  The heart of your writing while sounding agreeable at first, did not sit well with me after some time. Someplace within the sentences you were able to make me a believer unfortunately only for a while. I however have a problem with your leaps in assumptions and one would do well to fill in those breaks. In the event that you actually can accomplish that, I could surely be amazed.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.