Early Birds november

En av mine andre løpevenninner, Hilde, har introdusert meg for Early Birds, så i dag var jeg med for første gang. Og for et fantastisk herlig konsept!
I Trondheim finner det sted den første fredagen hver måned kl.6.30, og samlingspunkt er på torget.

Jeg var litt sent ute, så idet jeg løper inn på torget kommer hele horden imot meg, sikkert 200 mennesker ikledd refleksvester og løpetights. Jeg bare snur og legger meg sammen med fortroppen.
Vi blir en gjeng på 3-4 stk som løper i front, og det er gøy å kjenne på litt fart igjen! Jeg prøver å dra igang litt prat, men det er kanskje bare jeg som er pratesyk på denne tida av døgnet… Så praten dør fort ut.

Tanken er at alle skal komme tilbake til torget samtidig. Derfor løper man 15min en vei, før man snur og løper tilbake. Selv rakk jeg å løpe til Ila kirke, rundet kirka og løp sikksakk tilbake mellom alle Early Birdsene jeg tok igjen.


Tilbake på torget stod det rykende varm kaffe og ventet (til de som drikker sånt), mens vi andre som ikke har lært å drikke kaffe enda fikk vann. Så fikk jeg slått av en prat med Hilde, som jeg egentlig hadde tenkt å løpe sammen med, men som jeg ikke fant i for-sent-ute-kaoset.
Hennes kollega Astrid var også med, og sammen planlegger de å løpe Tromsø halvmaraton i juni og har også kastet seg med i lotteriet for å få startnummer til Berlin maraton. Masse lykke til med både trening og deltakelse! Vil tro vi møtes med løpeskoa på i en eller annen sammenheng før det.

Meg, Hilde og hennes kollega Astrid slår av en prat på torget om løst og fast. Mest maraton.

Memo til neste gang: Komme tidsnok og løpe litt lengre bak for å finne noen mer snakkesalige.

Jeg stiller neste gang, fredag 1.desember kl.6.30. Bli med da vel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.